Skip to main content
Zobrazeny záznamy 1 201-1 241 z celkem 1 241.
Typ dokumentu Signatura Autor Název Doplněk názvu Část Rok Počet svazků
KN
030
Kochánek, Ladislav, 1926-1996
1000 československých nej /
1988
2
KN
070
Beránková, Milena, 1925-
Dějiny československé žurnalistiky.3.díl.Český a slovenský tisk v letech 1918-1944 /
1988
1
KN
070
Berka, Karel, 1923-2004
Logika a metodologie pro žurnalisty /
1988
1
KN
01/02, 943.7 reg, PK 01/02, REG 01/02, SK 01/02
Vobr, Jaroslav, 1939-
Bibliografie okresu Jihlava /
1988
6
KN
001.9
Kukal, Zdeněk, 1932-
Soumrak kouzelníků /
1987
1
KN
01/02
Doležal, Jaroslav, 1909-1977
Vazby knih /
1987
1
KN
070
Bečka, Josef Václav, 1903-1992
Sloh žurnalistiky /
1986
1
KN
070
Perkner, Stanislav, 1946-
Teorie a praxe rozhlasové žurnalistiky /
1986
1
KN
070
Hladký, Miroslav, 1919-
Žurnalistika v televizi /
1986
1
KN
06
Havel, Josef, 1950-
Svět ve škatulce /
1986
1
KN
06
Lejbin, Valerij Moisejevič, 1942-
Římský klub a jeho ideje /
1985
1
KN
008
Sedlák, Jaromír
Globální problémy lidstva /
1985
1
KN
01/02
500 let knihtisku v Brně 1486-1986 /
1985
1
KN
070
Štorkán, Karel, 1923-2007
O reportáži prakticky i teoreticky /
1985
1
KN
070
Ruttkay, Fraňo, 1928-
Dějiny československé žurnalistiky.2.díl.Slovenskýperiodický tisk do roku 1918 /
1984
1
KN
070
Koščo, Ján
Žurnalistické žánry v televizi /
1984
1
KN
001.9
Souček, Ludvík, 1926-1978
Tušení souvislosti /
1984
1
KN
01/02
Státní vědecká knihovna v Brně :
1983
1
KN
008
Macura, Vladimír, 1945-1999
Znamení zrodu. České obrození jako kulturní typ /
1983
1
KN
070
Tisíc tváří televize. Čtení o televizi
1983
1
KN
030
Kos, Zdeněk, 1933-
Zkratky, značky, akronymy /
1983
1
KN
070
Malá encyklopédia žurnalistiky /
1982
1
KN
070
Kubíček, Jaromír, 1938-
Český politický tisk na Moravě a ve Slezku v lete ch 1918-1938 /
1982
1
KN
01/02, SK 01/02
Pavlát, Leo, 1950-
Tajemství knihy /
1982
2
KN
001
Smetáček, Vladimír, 1939-
Lidé a informace /
1981
1
KN
070
Štorkán, Karel, 1923-2007
Umění fejetonu /
1979
1
KN
01/02
Doležal, Jaroslav, 1909-1977
Vazby knih /
1976
1
KN
030
Kochánek, Ladislav, 1926-1996
1000 československých rekordů :
1976
1
KN
070
Vitula, Jiří, 1925-
Průkopníci. Sociální otázka v moravském tisku do poloviny 19. století /
1975
1
KN
01/02
Vakrčka, Alois, 1913-
Knihařství :
1975
1
KN
070
Novinářské žánry.2.část
1974
2
KN
070
Novinářské žánry.1.část
1973
1
KN
070
Štorkán, Karel, 1923-2007
Umění interviewu /
1973
1
KN
070
Bečka, Josef Václav, 1903-1992
Jazyk a styl novin /
1973
1
KN
070
Havlíček Borovský, Karel, 1821-1856
Duch Národních novin. Výbor /
1971
1
KN
06
Bober, Juraj, 1941-
Laureáti Nobelovy ceny /
1971
1
KN
070
Kohlík, Jaroslav, 1909-1986
Noviny dávných staletí /
1970
1
KN
070
Budín, Stanislav, 1903-1979
Sedmá velmoc /
1966
1
KN
030
Rejman, Ladislav, 1912-1985
Slovník cizích slov /
1966
1
KN
01/02
Vodičková, Hana, 1932-
Terminologický slovník knihovnický a bibliografický /
1965
1
KN
01/02, 943.7 reg, REG 06
Šimka, Alois, 1925-1997
Listy z dějin jihlavských knihoven II. /
2.
1964
4

Akce

Řezy

[Loading...]